Páteční korespondence

12.01.2013 15:40

Vážený pane předsedo Místního Národního Výboru,

dnes cca od 18:00 se budu se soudruhem Svítkem nalézat v restauraci U šuků, za účelem diskuzí o nastolení pravého třídního boje, recitace agitačních básní a konzumace dvanáctistupňového piva.

Jste srdečně zván.

Čest práci,

Soudruh Zdeněk Chýlek

.

.

.

Vážený soudruhu Chýlku,
 
   Předem mého dopisu Vás upozorním na skutečnost, že již nejsem předsedou místního národního výboru ve výčepu U Šuků, tuto funkci neformálně přislibuji Vám. Bohužel nebylo obsazeno místo předsedy místního národního výboru ve výčepu U Císaře pána a tato funkce byla neformálně přislíbena mně. Přijímám tuto výzvu. Formality budou vyřízeny v dohledné době.
 
Dnes se tudíž z těchto důvodů musím zúčastnit zasedání národního výboru zde. Přijede delegace z NDR v čele se soudruhem Frkalem. Zůčastní se i soudruh Čonka. Bude probíhat vzpomínková diskuze na téma časy minulé, časy stalinistické. Konzumace plzeňského piva ( z rukou podlých a nenasytných západních Němců soudruhy vysvobozeného pivovaru ). Dalším bodem bude ochutnávka místních dělnických specialit ze závodní kuchyně. Průběh zbytku večera bude záviset na vkusu každého soudruha.
 
Jste srdečně zváni i Vy k nám. Avšak budeme pravděpodobně velmi brzy společensky zmoženi, takže s námi asi nebude řeč. Je možná i konzumace drogy pašované od západo-německých soudruhů ( ale to je u nás československých soudruhů spíše nepravděpodobné ). Naše delegace se samozřejmě mohou operativně spojit kdykoli to bude možné a vhodné. Vše bude záležet na pokojném průběhu jednotlivých akcí.
 
Čest práci
 
S úctou
 
Soudruh Aleš Josef Bělohlávek Nábělek Bělouš